Så gick det för Rögle i början av 2018

Så gick det för Rögle i början av 2018

Ja, nu är det ju inte bara i början av 2018 som det ska talas om när det handlar om Rögles prestationer under den senaste säsongen i SHL. Kanske var det helt enkelt så att de mera fick kämpa för att hålla sig kvar i SHL än för att nå höga placeringar. Vad är det då egentligen som har lett till dessa låga resultat? Nu är det ju inte direkt så att Rögle någon gång varit svenska mästare, men de har verkligen presterat bättre än de gjorde den senaste säsongen. En gång har de faktiskt varit svenska mästare, men detta var med J18 truppen. Här var detta år 2012 vilket då ansågs vara ett uppsving för klubben. Hur som helst ser det idag ut som många av dessa spelare lämnat Rögle, och de som är kvar helt enkelt inte når toppen.

Så ser de historiska resultaten för Rögle ut i SHL

Idag heter ju den högsta serien i svensk ishockey SHL. Hur som helst kommer detta att vara samma sak som tidigare kallades för Elitserien. Denna serie började redan 1975, vilket gör att det finns många olika vinnande lag. Rögle har inte vunnit serien någon gång, men de har fallit ur en rad olika år. När de väl tar sig upp till SHL, så verkar det som om laget helt enkelt inte räcker till.

SHL 2018/2019 – Du ser Rögle i Lindab Arena

Hur som helst är det inte så att Rögle åkte ur SHL den sista säsongen. Här kommer du som är Rögle-fan, även att kunna se dem kämpa nästa säsong i Lindab Arena i Ängelholm. Naturligtvis finns det inte så höga förhoppningar om du ska se till de tidigare prestationerna, men om du hänger kvar i denna blogg så kan du i alla fall läsa om vad som händer inför säsongen. Detta samt om det kommer några nya spelare till truppen inför nästa säsong.