Stöd Rögle som vinnare av SHL 2018/2019

När du är den som gillar ishockey, så har du alltid ditt favoritlag. I denna blogg handlar det om Rögle hockey. Alla som gillar en klubb brukar naturligtvis gå och kika på alla matcher som klubben spelar. Åtminstone de hemmamatcher som finns där du förmodligen bor. Detta är dock bara ett sätt att stödja klubben. Att utöva sport på hög nivå är idag något mycket dyrt. Här kommer det naturligtvis alltid vara ägarna av ett lag samt alla de stora sponsorerna som står för kalaset. I det fallet är Rögle lyckligt lottade och har Lindab som huvudsponsor.Detta är ett svenskt företag som lyckats mycket bra med sina produkter på både den svenska och den internationella marknaden. Dock kan även du som mindre företagare eller privatperson stödja Rögle hockey.

Så stödjer du Rögle som privatperson

Här är det hela mycket enkelt. Du går på matcherna och köper en biljett. Redan där kommer du att vara den som bidrar med en viss summa som går direkt till klubben. Hur som helst kommer du som står där på läktaren att vilja ha något som påvisar att du gillar Rögle och hejar på dem. I det fallet köper du dina prylar i klubbens supportershop. Här finns det allt från flaggor, t-shirt samt halsdukar och andra prylar där pengarna går direkt till klubben. Helt enkelt är det många privatpersoner som kan hjälpa till att stödja klubben också.

Stöd Rögle som mindre företagare

Nu finns det ju både små och medelstora företag i området runt detta lag. Egentligen behöver du heller inte befinna dig i området, utan kan bara vara ett företag som vill synas lite extra. I det fallet kan du köpa in dig på en reklamplats runt rinken, eller att du finns noterad på deras affischer för nästkommande match. Naturligtvis kan du även slå på stort och vara den som för ett tryck på deras matchkläder. Detta är dock lite dyrare, men i och med att det inte gått så bra för Rögle de senaste åren, så kan detta vara året då du får ett bra pris och de syns som segrare av SHL. Då får du som företagare verkligen lön för mödan.