Rögles chanser att vinna SHL 2018/2019

Hur ser det då verkligen ut med Rögle? Kommer de verkligen att ha en chans att resa sig? Här har fansen varje år förväntat sig att detta ska hända. Är det kanske så att fansen är på väg att överge Rögle? Nej, när det gäller de skara i publiken och som vid TVn hemma ser Rögle spela och vill se dem vinna, så är det inget som har lett till ett tapp på den fronten. Här finns det fortfarande kraften av en stor skara fans som vill se klubben ta högre positioner. Faktiskt finns det de som fortfarande tror att Rögle kan vara det lag som vinner SHL nästa säsong.

Detta är dock något som har följt dessa fans inför varje säsong. Detta år tar vi dom. Helt enkelt är det något som alla fans i alla lag vill tro. Vad som leder till den verkligen vinsten kommer aldrig att kunna vara enbart tron på ett lag från deras skara av fans. Här handlar detta om fysiska prestationer av alla spelare samt att laget måste ha bra spelare på alla positioner. Efter detta måste även ett lag ha en bra tränare bakom sig. Hur ser det då i verkligheten ut för Rögle inför kommande säsong.

Verkligheten för Rögle inför SHL 2018/2019

Något som står helt klart är att det hänt stora saker i Rögle det senaste året. När du ser på det i detalj kommer det också att vara något som ser mycket positivt ut. Här har spelare kommit tillbaka för att förstärka laget, samtidigt som många nyförvärv har gjorts. Naturligtvis har många heta namn även lämnat Rögle för andra klubbar. Hur som helst ser det ändå ut som om Rögle skulle ha den hetaste och bästa laguppställningen någonsin. Bara det är något som bådar mycket gott för chanserna att vinna SHL 2018/2019.

Något annat som är mycket positivt är att det finns fyra starka kort på tränarpositioner i Rögle. Här kommer detta i dagsläget vara 50% internationell kunskap och 50% helsvenskt blod. Det nyaste tillskottet i tränartruppen är Cory Murphy. Denna 40 årige kanadensare som just lagt klubban på hyllan, ska vara den nya kraften som kan leda till ett SHL guld för Rögle denna säsong. Det litar vi på.