Utelivet i Ängelholm

Utelivet i Ängelholm

Som tidigare nämnts är utelivet vibrerande och intressant i Ängelholm. Detta speciellt under sommarhalvåret då den närliggande stranden drar till sig mycket turister. Utelivet som erbjuds har egentligen allt som du kan finna i en stor stad. Här finns bland annat den välkända restaurang- och barkedjan Harry’s med i bilden, medan du finner många andra mindre och mera okända alternativ. Är du den som gillar ett par matcher i bowlinghallen innan turen bland restauranger och barer tar vid, kommer du även att finna detta i Ängelholm. När det gäller nattklubbar så kommer det här egentligen bara att finna en, men mera behöver du inte när du vill ta några skutt på det heta dansgolvet.

Två av de bästa restaurangerna och barerna du finner bär namnen Klitterhus och Helt Enkelt Kök & Bar. Här serveras en perfekt måltid och efter middagstimmarna går mot sitt slut så fylls dessa barer med mängder av olika intressanta människor. Klitterhus är även ett hotell som kan rekommenderas för alla de som vill stanna i staden under sin vistelse i Ängelholm. Med det sagt är Ängelholm inte bara en nattstad, utan kan erbjuda mycket underhållning även under dagen. I det fallet handlar Ängelholm mycket om shopping, där du finner allt från gallerior och små butiker till stora varuhus.

Har du tur träffar du en spelare i Rögle

Fördelen med att leva och verka i en mindre stad som Ängelholm är att man inte behöver en hel dagstur bara för att ta sig runt i staden. Det innebär också en fantastisk möjlighet för Röglesupportrar, eftersom det är enklare att stöta på en av dina favoritspelare i Rögle BK. Här kommer det då att finnas tillfälle att göra din resa komplett med en personlig autograf. Kanske ett minne för livet.