Nya spelare i Rögle varvas inför SHL

Något som definitivt kommer att behövas för att Rögle ska nå toppen av SHL, är att det kommer nytt blod i truppen. Idag är de spelare som finns, naturligtvis mycket skickliga ishockeyspelare, men det kommer att behövas de där nyckelspelarna. De som verkligen står ut och gör ett lag till en enhet. De som får alla andra spelare att höja sig ett snäpp, bara för att de plötsligt ser chanserna till vinst öka.

Hur ser det då ut? Kommer det några nya inköp av spelare till Rögle inför nästa säsong i SHL? Är det kanske så att det redan finns unga spelare som ska flytta upp i det stora laget, så att de blir kraften som behövs för att föra Rögle till toppen? Ja, vi ska kika på det. Läs vidare och se vad som händer i spelartruppen.

Många värvningar för Rögle

Något som var mycket surt för Rögle, var att inte komma högre i resultaten förr säsongen. Detta ledde till att inte mindre än nio spelare lämnade truppen. Ja, visst kommer detta att vara ett mycket stort hål att täppa till för laget, men det verkar som det ser ljust ut på den fronten. En spelare som definitivt kommer till Rögle är Nils Höglander. Han har lämnat AIK för spel i SHL och redan skrivit på för klubben. Efter detta har vi Erik Andersson. Denna spelare känner du sedan tidigare från HV71 som i många år varit ett topplag i SHL. Även han har skrivit på för Rögle, vilket gör att truppen förstärkts kraftig.

Daniel Berthov är nästa spelare som kommer till Rögle under året, för att spela i SHL 2018/2019. Han kommer från Leksand och har skrivit på för Rögle de kommande 2 åren. Dessutom kommer en tungviktsvärvning i form av Mattias Sjögren och sedan kommer välkända och efterlängtade Daniel Zaar tillbaka till Rögle. När vi ser till detta så kommer hålet att täppas till, och det ser faktiskt ut som om Rögle skulle kunna ha en bra säsong att se fram emot.

Unga juniorer

När du ser till juniorlaget och J18 i Rögle hockey, så ser det inte alls ut som om det skulle komma många tunga namn från dessa håll inför SHL 2018/2019. Helt enkelt kanske detta dröjer ytterligare ett år. Vi får hoppas att alla ny värvningar kommer att vara det som för Rögle till toppen av tabellen. Här är det bara att hänga med och vara framme när det gäller att boka biljetter till de kommande matcherna.

Fotokälla: Bildbyrån